Fostul mare fotbalist Dănuț Lupu ajunge după gratii! A fost condamnat definitiv la închisoare cu executare!

3722
Fostul mare fotbalist Dănuț Lupu ajunge după gratii! A fost condamnat definitiv la închisoare cu executare! - img20231002wa0004-1696236742.jpg

Articole de la același autor

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea de Apel Bucureşti la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, după ce a fost prins conducând fără permis.

Curtea de Apel Bucureşti i-a respins apelul fostului fotbalist şi a menţinut decizia de condamnare aplicată în luna februarie de Judecătoria Cornetu.

Potrivit presei sportive, Dănuţ Lupu a rămas fără permis de conducere în aprilie 2001, când a fost prins băut la volan. A încercat în mai multe rânduri să redobândească carnetul de conducere, fără succes.

A fost prins de mai multe ori conducând fără permis, ultima dată în iunie 2022, când a fost oprit de o brigadă a Poliţiei Rutiere, care i-a întocmit dosar penal, fiind apoi trimis în judecată.

În februarie 2023, Judecătoria Cornetu l-a condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, având în vedere că el mai avea o condamnare anterioară de 6 luni cu suspendare, primită în iulie 2020 la Curtea de Apel Galaţi, tot pentru conducere pe drumurile publice fără permis.

"În primul rând, regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. Pur şi simplu, mă duceam la spital. Îmi era rău şi martorii au declarat acelaşi lucru. Acum, ştiţi cum e în viaţă, chiar dacă faci anumite greşeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate... Până la urma urmei, e greşeala mea. Nu aş schimba nimic, pentru că eu cred că sănătatea fiecărui om e mai importantă ca orice", declara la acea vreme Dănuţ Lupu pentru ziarul Gândul. 


„Îmi pare rău. Ne cunoaștem de atâția ani,. Este o veste foarte tristă", a spus Ionel Dănciulescu, director sportiv la CS Dinamo, pentru GSP.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6131 secunde