Trei meciuri oficiale, sâmbătă, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari

512
Trei meciuri oficiale, sâmbătă, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari - 11-1695896451.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 30 septembrie, stadionul „Flacăra” din Năvodari va găzdui nu mai puţin de trei meciuri oficiale.

Primele dueluri sunt cele de fotbal, din Liga a IV-a. De la ora 10.00, juniorii A1 de la CS Năvodari îşi doresc să continue seria victoriilor în partida cu CSO Murfatlar. Echipa antrenată de Adrian Manea este pe primul loc al clasamentului, cu punctaj maxim: opt meciuri cu opt victorii. Va urma, de la ora 12.00, întâlnirea echipelor de seniori, CS Năvodari - CSO Murfatlar, în care gazdele pornesc cu prima şansă şi îşi doresc un nou succes.

Etapa a 7-a din Liga Naţională de Rugby, Grupa C, programează, tot sâmbătă, dar de la ora 16.00, pe aceeaşi arenă, confruntarea dintre CS Năvodari şi Rapid Bucureşti.

Graţie victoriei de la Bucureşti, 31-28 cu Griviţa-UNEFS, din runda precedentă, formaţia gazdă, antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu şi Virgil Năstase, şi-a asigurat locul al treilea în grupă, după Dinamo şi SCM Timişoara, şi va evolua în faza următoare pentru locurile 5-8.

Cu şapte puncte acumulate în actuala stagiune, CS Năvodari ocupă ultima treaptă a podiumului şi îşi doreşte să facă un meci cât mai bun.

„Intrarea spectatorilor la toate aceste meciuri este gratuită, aşteptăm în tribune cât mai mulţi iubitori ai sportului”, au transmis reprezentanţii Clubului Sportiv Năvodari. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3629 secunde