De-a răsu' plânsu'! Un șofer beat a incendiat două mașini, fără să-și dea seama

315
De-a răsu' plânsu'! Un șofer beat a incendiat două mașini, fără să-și dea seama - 536oferincendiat20f18c8b75-1575466316.jpg

Articole recomandate

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de marți spre miercuri, la Ștefănești, în apropierea sediului Poliției Ștefănești. Ceea ce părea a fi o răzbunare în stil mafiot, a fost de fapt, o întâmplare de-a râsul-plânsul!


Șoferul beat a incendiat două mașini fără să aibă habar, focul provocând distrugeri și la un al treilea autovehicul.


Focul a cuprins o mașină situată în parcarea de lângă Poliția Ștefănești. Cel care a sunat la 112 a anunțat că o persoană este moartă în interiorul BMW-ului care ardea. Pompierii și polițiștii se așteptau la ce este mai rău!


Când au ajuns la fața locului, nu le-a venit să creadă! Un șofer beat a incendiat două mașini făsă să știe ce se întâmplă. Proprietarul mașinii dormea dus, în timp ce flăcări mari ieșeau de la compartimentul motor. Oamenii abia au reușit să-l trezească.

Focul a distrus mașina bărbatului amețit, pe cea parcată alături și a provocat distrugeri și la a treia. Conducătorul auto nu putea să explice cum s-a întâmplat. S-a stabilit că bărbatul amețit zdravăn, a mers în mașină să doarmă, după o ceartă cu o rudă. A pornit motorul ca să se încălzească, afară fiind foarte frig. A adormit cu piciorul pe accelerație, turând motorul până când a luat foc. Flăcările s-au extins la celelalte autovehicule din parcare, scrie realitateadearges.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4006 secunde