De ce ajung constănțenii victimele tâlharilor

198
1
De ce ajung constănțenii victimele tâlharilor - preveniretalharii-1379432500.jpg

Articole de la același autor

Fiecare persoană ar trebui să poată merge oriunde fără a-i fi pusă în pericol siguranța personală. Oamenii se deplasează zi de zi fără să se gândească la faptul că pot exista circumstanțe în care se pot întâmpla evenimente neplăcute, susțin polițiștii constănțeni. Odată cu anotimpul rece, crește numărul unor infracțiuni specifice, precum smulgerea de telefoane mobile, poșete, etc. 

Referitor la condițiile ce favorizează comiterea acestor fapte, reprezentanții Poliției Constanța au afirmat: "În general, infractorii acționează asupra persoanelor care se deplasează la ore târzii, pe trasee neiluminate, izolate, asupra persoanelor care folosesc telefonul mobil pe stradă și sunt concentrate asupra convorbirii și persoanelor aflate în stare de ebrietate, acestea fiind uneori urmărite chiar din localurile publice".

Comentează știrea

Petrica
18 septembrie 2013
Ce stim noi !

Toti infractorii din Romania,stiu foarte bine ca legile sunt alese sa fie suficient de blande in cazul lor,ca politia este practic legata la maini si cu dopul indesat in teava pistolului,ca magistratii sunt bunicutii lor iertatori. Populatia de asemenea afectata de lasitate cronica,singurii care riposteaza la actiunile infractorilor raman doar alti infractori,concurenti ai ,,zonei de lucru''.Armata apara granitele unei tari care se toaca marunt si se sinucide in interior,spre deliciul strainatatii.Asta e Romania,patria banditilor din Europa.Ar trebui sa ne infratim cu Columbia,patria cartelurilor de droguri dar macar acolo chiar sunt destui care dau tare in infractori,nu-i protejeaza...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5315 secunde