"De Crăciun, fii mai bun"! Poliţiştii din Ovidiu au adus zâmbete pe buzele unor copii greu încercaţi de soartă

2050
În cursul zilei de ieri, oamenii legii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost spiridușii lui Moș Crăciun pentru 2 familii nevoiașe din orașul Ovidiu.

Deși modeste, cele două familii își cresc copiii asa cum pot mai bine, oferindu-le cele mai de preț lucruri: bunătate, încredere în sine și multă dragoste părintească.

Maria și Adelina sunt surori și au 13, respectiv 10 ani. Sunt crescute doar de tatăl lor, întrucât mama, din nefericire, a decedat la nașterea mezinei. Așadar, de când s-au născut, tatăl lor este tot. Iar acest lucru se vede inclusiv pe chipurile lor, în fericirea cu care ne-au povestit că au împodobit bradul împreună.
 

"Colegii noștri le-au adus zâmbete pe fețe ieri, când au ajuns cu cadouri. Cele două fete au primit de la Moș Crăciun dulciuri, haine, jocuri și alimente pentru masa de Crăciun. Iar îmbrățișările și fericirea au fost vizibile și au reprezentat cea mai mare satisfacție.", transmit poliţiştii implicaţi în această acţiune.


La a doua familie, lucrurile stau invers. Sebastian are 16 ani și este crescut doar de mama lui. Este elev la Liceul Teoretic George Călinescu din Constanța și, deși recunoaște faptul că uneori nu a avut posibilitatea financiară să ajungă la liceu, mama lui s-a descurcat mereu pentru a-i asigura cele necesare studiului. Iar rezultatele se văd: îi plac matematica și engleza, a fost mereu printre premianții clasei și ia inclusiv bursă de merit pentru rezultatele deosebite obținute la învățătură.

"Prim intermediul ajutoarelor lui Moș Crăciun, și această familie poate avea, acum, sărbători mai fericite. Iar colegii noștri le-au promis celor 3 copii că se vor întoarce și în următorii ani, pentru a le aduce zâmbete pe buze. De Crăciun, fii mai bun!", mai spun oamenii legii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4904 secunde