De la bal, la spital! Mai multe persoane, majoritatea copii, pe mâna medicilor, după ce au participat la un botez

260
De la bal, la spital! Mai multe persoane, majoritatea copii, pe mâna medicilor, după ce au participat la un botez - copilperfuzie15c395-1689066168.jpg
Numărul persoanelor transportate la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară după ce duminică au participat la un botez organizat în comuna bistriţeană Dumitriţa a ajuns la 14, din care zece sunt copii, potrivit datelor centralizate de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Cinci copii cu vârste cuprinse între 4 şi 9 ani au fost preluaţi de ambulanţe în cursul serii de luni, iar alţi cinci şi încă patru adulţi au fost transportaţi la spital marţi dimineaţa.

Şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, Anca Andriţoiu, a declarat pentru AGERPRES că botezul a fost organizat la căminul cultural din satul Ragla, iar mâncarea a fost furnizată de o firmă de catering.

"Am înţeles că a fost duminică un botez la căminul din Ragla. (...) A fost o firmă de catering, acum urmează colegele mele să meargă să vadă exact, cu cei care au organizat, cine ce a fost şi, după ce obţin datele, să meargă şi la firma respectivă", a spus Andriţoiu.

Directoarea DSP a menţionat că nu este vorba despre cazuri grave de toxiinfecţie alimentară, dar prezintă simptomele specifice: dureri abdominale, greţuri, vărsături, diaree, stare febrilă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1705 secunde