Decembrie, lună plină pentru jandarmii constănțeni. Au aplicat aproape 70 de amenzi

76
Decembrie, lună plină pentru jandarmii constănțeni. Au aplicat aproape 70 de amenzi - jandarm13663587221367998875-1387278530.jpg

Articole de la același autor

În prima jumătate a lunii decembrie, efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean "Mihail Kogălniceanu" Constanța au executat 420 de misiuni de ordine publică la nivelul județului. Peste 30 dintre acestea au fost misiuni de asigurare a ordinii publice pe timpul manifestărilor de protest, sportive și cultural-artistice, celelalte fiind misiuni de menținere a ordinii publice atât în mediul urban, cât și rural din județul Constanța, la instanțele de judecată și pe traseul magistralelor de produse petroliere.


Pe lângă acestea, au mai fost acțiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere (259) și acțiuni executate în cooperare cu alte instituții (Poliția, Primăria Medgidia, organele silvice, ITM Constanța, RENEL, Garda de Coastă, Garda de Mediu), în număr de 32. 


Toate aceste misiuni au avut ca obiective creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și prevenirea și combaterea infracționalității. 


În cadrul acțiunilor organizate atât în mod independent cât și în colaborare cu efective ale Poliției constănțene, pe linia prevenirii și combaterii fenomenului infracțional și contravențional au fost constatate  de către jandarmi nouă infracțiuni cu 11 autori reținuți.
Au fost aplicate 68 amenzi contravenționale, pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, pentru consum de băuturi alcoolice în locurile publice, injurii, tulburarea liniștii publice, cerșetorie, în valoare de  aproximativ 14.250 lei, în timp ce 18 de persoane au fost sancționate cu avertisment scris.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.455 secunde