Decizie de ultim moment a tinerei care a plecat cu 21.800 lei, suma rămasă blocată într-un bancomat!

345
Decizie de ultim moment a tinerei care a plecat cu 21.800 lei, suma rămasă blocată într-un bancomat! - tanarabancomattargumurescautatap-1663240685.jpg

Articole recomandate

Tânăra care a plecat cu 21.800 lei, suma rămasă blocată într-un bancomat din Târgu Mureş în urma unei tranzacţii eşuate, s-a prezentat la Poliție. „Persoana în cauză s-a prezentat la sediul I.P.J. Mureș, în continuare polițiștii efectuează verificări în vederea lămuririi situației de fapt”, informează Poliția Mureș. 


Polițiștii din Mureș anunțau miercuri că fac cercetări într-un dosar penal pentru însușirea bunului găsit de către o femeie neidentificată până acum.


Ştirea iniţială


Pe 8 august, un cetățean s-a deplasat la sucursala unei bănci din Târgu-Mureș pentru a depune într-un cont bancar 21.800 de lei. După ce banii au fost depuși, ca urmare a unei erori a bancomatului, suma a rămas blocată în locaș, persoana respectivă nesesizând cele întâmplate. Astfel, suma care a rămas în interiorul locașului de depunere a numerarului a fost însușită, pe nedrept, ulterior, de către o persoană neidentificată. Polițiștii mureșeni cer ajutorul oamenilor pentru identificarea femeii care a luat banii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2992 secunde