X

ATENȚIE! Românii au inventat o metodă de furt la bancomate

4860
ATENȚIE! Românii au inventat o metodă  de furt la bancomate - bancomat-1656239462.jpg
Câțiva români din Italia au reușit să pună din nou România pe nedorita hartă a infractorilor internaționali, potrivit Antena3.ro


Aceștia fură bani din bancomate după o metodă pe cât de scârboasă, pe atât de nemaiauzită. Scuipă pe display când cineva scoate bani și când clientul face un pas în spate, dezgustat, fură bancnotele. Corespondentul Antena 3 Nati Badea a citit rapoartele carabinierilor:

Zeci de bătrâni italieni au fost jefuiți de doi români prin metoda "lama". Nu este vorba de vreo invenție științifică, ci de o strategie infracțională. De fapt, metoda a primit numele din partea anchetatorilor de metoda "lama". Vă spun imediat și de ce, pentru modul în care acționau cei 2 inițial își alegeau victimele. Este vorba despre bătrâni în general, care veneau la bancomat să ridice banii.

Aceștia, de obicei aveau mâinile ocupate pe de o parte cu dezinfectantul pe care de obicei îl folosim după ce atingem tastele bancomatului, apoi cu cealaltă mână acopereau codul PIN pentru a nu fi văzut. Când banii ieșeau din bancomat unul dintre cei doi se apropiau de bătrâni și începea să scuipe precum o lamă ecranul bancomatului, dar și pe bătrâni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3633 secunde