FURTURI DIN CASE, BUZUNARE ȘI MAȘINI, LA CONSTANȚA! Polițiștii iau măsuri în acest sens

555
Polițiștii constănțeni, împreună cu polițiști de frontieră, jandarmi, specialiști ai Agenției Naționale Antidrog Constanța și ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane Constanta au desfășurat, astăzi, activități informativ-preventive în stațiunea Mamaia.


Astfel, polițiștii au luat legătura atât cu administratorii unităților de cazare, cât și cu personalul angajat, cărora le-au prezentat sfaturi și recomandări necesare prevenirii furturilor din camerele de hotel și din autovehicule.


De asemenea, în contextul minivacanței, forțele de ordine au acționat și pentru prevenirea accidentelor rutiere pe fondul consumului de alcool și substanțe interzise, în punctul de trecere al frontierei Vama Veche.


Totodată, sfaturi de prevenire a disparițiilor de minori, a furturilor din buzunare, genți, poșete, a consumului de substanțe interzise și a traficului de persoane au fost promovate și în rândul turiștilor prezenți pe litoral, toate acestea având drept scop creșterea sentimentului de siguranță, precum și constientizarea cetățenilor cu privire la adoptarea măsurilor necesare prevenirii victimizării lor.


Pagina a fost generata in 0.3364 secunde