RAZII DE AMPLOARE LA CONSTANŢA! Şofer drogat cu cocaină, tras pe dreapta de poliţişti. Şi asta nu e tot!

329
RAZII DE AMPLOARE LA CONSTANŢA! Şofer drogat cu cocaină, tras pe dreapta de poliţişti. Şi asta nu e tot! - 5bb09620c2e04250a9f43656097b87a1-1654689129.jpg
Unii şoferi consumă droguri sau alcool şi apoi se urcă la volan, alţii trec pe culoarea roşie a semaforului. Unii iau volanul în primire deşi nu posedă permis de conducere, iar alţii nu acordă prioritate pietonilor. Concluzia? Indisciplina în trafic este la ea acasă. De aceea, poliţiştii constănţeni iau măsuri pentru a sancţiona persoanele care nu respectă legea.



Drogat cu cocaină, pe strada Soveja


Un astfel de exemplu s-a petrecut zilele trecute, când poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanţa au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Soveja, din municipiul Constanţa, în timp ce se afla sub influenţa substanţelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanţelor din sânge.
 

Cu dosar penal s-a mai ales şi un alt tânăr, de 21 de ani, care a condus un autoturism în oraşul Hârşova, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule, pentru perioada în curs. Poliţiştii l-au tras pe dreapta şi l-au făcut, din nou, pieton.

Poliţiştii din Constanţa, acţiune pentru a vedea dacă legea rutieră este respectată

Recent, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanţa au desfăşurat o acţiune pe linia modului de respectare a legislaţiei rutiere privind neacordarea de prioritate de trecere a pietonilor, a autovehiculelor şi respectarea culorii roşie a semaforului electric.

Astfel, au fost legitimate peste 50 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 45 de vehicule.
 

În urma activităţilor, poliţiştii au aplicat 39 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 12.500 de lei, toate la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.
 

Totodată, au fost reţinute 19 permise de conducere, dintre care 5 pentru neacordarea priorităţii pietonilor, şapte pentru neacordarea priorităţii autovehiculelor şi şapte pentru nerespectarea culorii roşie a semaforului electric. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0622 secunde