Handbal / Cristina Neagu, amendată cu 1.000 de lei pentru declaraţiile făcute după meciul cu HC Zalău

117
Handbal / Cristina Neagu, amendată cu 1.000 de lei pentru declaraţiile făcute după meciul cu HC Zalău - 1-1654688421.jpg
Handbalista Cristina Neagu, de la CSM Bucureşti, a primit o amendă în valoare de 1.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Handbal, pentru declaraţiile considerate tendenţioase făcute după meciul cu HC Zalău.

„În legătură cu sesizarea domnului Constantin Din, preşedinte al FRH, privind declaraţiile apărute în mass media ale sportivei Cristina Neagu (CSM Bucureşti) şi ale domnului profesor Tadici Gheorghe (CSM Zalău), Comisia, văzând punctele de vedere ale celor doi, hotărăşte sancţionarea sportivei Cristina Neagu (CSM Bucureşti) cu penalitate 1.000 lei, dată limită de achitare 07.07.2022, conform art. 45.2 lit. b), pentru declaraţii tendenţioase care se dovedesc a fi nereale în mass media.

În ce priveşte declaraţiile domnului Tadici Gheorghe, comisia, văzând prevederile art. 45.1 şi 45.2 RD, constată că luarea unor măsuri disciplinare în această situaţie nu este de competenţa CCD”, se arată în soluţia comisiei.

După meciul HC Zalău - CSM Bucureşti (scor 26-24), din penultima etapă a Ligii Naţionale, Cristina Neagu a făcut o comparaţie între modul în care adversarele au jucat cu formaţia sa şi cu CS Rapid, adversara directă în lupta la titlul.

„Cu noi vă daţi viaţa, cu alţii vă daţi... la o parte. Şi n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair play. La Zalău, câştigătoarea se stabileşte dinainte. Norocul nostru că am reuşit să rezistăm, a câta oară, 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcţie bună”, a scris Cristina Neagu pe pagina personală de Facebook, mesajul ei fiind publicat ulterior în presa sportivă.

Foto: Facebook / CSM Bucureşti / Răzvan Păsărică 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1488 secunde