Decizie definitivă! Iată cât va sta după gratii autorul dublei crime de la Oneşti

161
Decizie definitivă! Iată cât va sta după gratii autorul dublei crime de la Oneşti - crimaonesti-1682421640.jpg
Curtea de Apel Bacău l-a condamnat definitiv pe autorul dublei crime de la Oneşti din primăvara anului 2021, la 30 de ani de închisoare cu executare, pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat, lipsire de libertate şi tulburarea liniştii publice.

Soţia acestuia a fost condamnată la 12 ani de închisoare cu executare, pentru complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate.

Dubla crimă de la Oneşti a avut loc pe 1 martie 2021, într-un apartament care fusese al agresorului, dar care ajunsese în proprietatea Chimcomplex, în urma unei executări silite.

Potrivit actului de inculpare, autorul şi soţia acestuia au fost anunţaţi de o persoană, pe 1 martie, că în fostul lor apartament se efectuează lucrări de renovare.

Cei doi soţi au plecat de la domiciliul lor, din localitatea Bogdăneşti, cu intenţia de a se răzbuna şi de a atrage atenţia asupra cauzei lor vizând situaţia juridică a acestui imobil, susţin procurorii.


La ora 11,48, susţin anchetatorii, agresorul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, unde a sesizat faptul că a privat de libertate două persoane şi a solicitat intervenţia echipajelor de poliţie.

Acesta a condus victimele într-unul dintre balcoanele locuinţei şi timp de mai multe ore a purtat negocieri cu organele de poliţie direcţionate la locul evenimentelor, având asupra sa cuţitul şi ameninţând că îi va ucide pe cei doi dacă nu îi sunt îndeplinite toate solicitările, arată procurorii.


Anchetatorii au precizat că, după imobilizarea agresorului, personalul de pe echipajele de prim ajutor a intervenit în vederea acordării îngrijirilor medicale atât celor două victime care prezentau plăgi înjunghiate, cât şi agresorului, care prezenta leziuni prin împuşcare.

Procurorii precizează că una dintre victime a decedat la faţa locului, iar a doua la spital, cauzele deceselor fiind urmare a plăgilor înjunghiate multiple.

Agresorul a fost internat în spital pentru câteva zile, cu răni minore, după care a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.





sursa foto: playtech.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4432 secunde