DECIZIE: Nouă ani de închisoare pentru CRIMINALUL DIN PIAȚA CHILIEI

148
DECIZIE: Nouă ani de închisoare pentru CRIMINALUL DIN PIAȚA CHILIEI - litoraltvarestatpentrucrima-1389694127.jpg

Articole de la același autor

Robert Moroianu, individul care a omorât, în luna septembrie a anului trecut, un tânăr de 29 de ani, în Piața Chiliei, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Constanța. Acesta a primit nouă ani și zece luni de închisoare pentru omor calificat.


"Condamnă pe inculpatul Moroianu Robert, la pedeapsa de nouă ani și zece luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat și patru ani interzicerea unor drepturi", este decizia judecătorilor constănțeni. Moroianu și-a recunoscut fapta. Acesta le-a povestit anchetatorilor că l-a înjunghiat pe Viorel Bahica, în urma unui conflict spontan. L-a lovit de două ori cu un cuțit, secționându-i artera femurală. 


"În noaptea de 17-18 septembrie 2013, în jurul orei 02:30, pe strada Radu Calomfirescu din cartierul constănțean Piața Chiliei, în cursul unui conflict spontan, inculpatul a ucis-o pe victima de 29 de ani, pe care a înjunghiat-o cu un cuțit de mai multe ori în zona coapselor și i-a secționat artera femurală dreaptă și vena femurală stângă, astfel încât cel agresat a decedat la scurt timp, prin anemie acută", precizau, la acea dată, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Octombrie 2011
Stire din Social : Debranșări RAJA în Piața Chiliei
Pagina a fost generata in 0.7444 secunde