Descindere cu mascați pentru ridicarea mobilei cumpărate cu acte false

303
Administratorul unei societăți specializate în comerțul de mobilă a depus o plângere penală, acuzând că a fost înșelat cu mai bine de 20.000 de lei. În reclamație se arată că pe 3 august, un bărbat a intrat în punctul de desfacere al firmei și a cumpărat mobilă (mese, scaune și o canapea) în valoare de 20.116 lei, pentru care a lăsat un ordin de plată. Ulterior, reprezen-tanții firmei au constatat că ordinul de plată era contrafăcut.

Dosarul a ajuns în atenția poli-țiștilor de la Secția 3, care au reușit să-l identifice pe suspect, ca fiind un bărbat de 49 de ani, din Galați. De altfel, spun oamenii legii, nu este prima dată când suspectul este cercetat pentru fapte ilegale.

După achiziționarea mobilei, suspectul a vândut-o altei per-soane, la un preț mai mic. În consecință, ieri dimineață, polițiștii de la Secția 3, însoțiți de mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale au descins la cumpărătorul de bună credință, pentru a recupera mobila. Aceștia au pus în executare autorizația de percheziție domiciliară emisă de Judecătoria Constanța.

Prejudiciului a fost recuperat în totalitate, iar oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3024 secunde