Descinderi cu bucluc la bișnițarii de țigări din Constanța

234
Descinderi cu bucluc la bișnițarii  de țigări din Constanța - descinderi-1393443700.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni, de la Serviciul de Investigarea Fraudelor, sprijiniți de mascații de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța au descins, ieri dimineață, la locuințele mai multor indivizi suspectați de contrabandă cu țigări. Au fost vizate 14 locuințe, situate în cartierul Piața Griviței, pe străzile Mercur, Jupiter, Sarmisegetuza și Ștefan Mihăileanu și, după cum ne-au precizat reprezentanții Poliției Constanța, a fost ridicată "o importantă cantitate de țigarete". 
Perchezițiile nu au fost lipsite de incidente. O constănțeancă s-a plâns că mascații i-au dat ușa de perete, la ora 5,00 dimineață, pentru a realiza, ulterior, că nu se aflau la adresa căutată. Femeia a afirmat că locuiește în același imobil cu cei pe care-i căutau oamenii legii, dar aceștia locuiesc la etaj, și au intrarea din strada Jupiter, iar ea are intrarea din strada Mercur. Drept urmare, mascații au făcut cale întoarsă și au bătut cu hotărâre la ușa vecinilor de deasupra. 
Referitor la acest incident, reprezentanții Poliției Constanța, cei care au coordonat acțiunea, au precizat: "Urmare a informațiilor apărute în mass-media cu privire la faptul că polițiștii constănțeni ar fi greșit o adresă în cadrul descinderilor din această dimineață la anumite persoane bănuite de contrabandă cu țigări, vă informăm că autorizația de percheziție a fost emisă pentru întreg imobilul de la adresa respectivă, nefiind vorba de o eroare a oamenilor legii".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.492 secunde