DESCINDERI LA CONSTANȚA / Sunt vizate locuințele mai multor polițiști

2202
5
DESCINDERI LA CONSTANȚA / Sunt vizate locuințele mai multor polițiști - mascati-1332225012.jpg
Lucrătorii DGA au operat în această dimineață 12 percheziții, la adrese din județele Constanța și Tulcea. Vizate în anchetă sunt aproximativ 40 de persoane, dintre care 12 polițiști suspectați că luau mită de la o grupare de hoți care acționa în Portulul Constanța. Acțiunea procurorilor DGA are ca scop principal documentarea activității infracționale a polițiștilor.

Hoții acționau la ponton unde erau ancorate navele, furau diverese bunuri pe care le comercializau pe sume substanțiale, asta cu acordul celor 12 polițiști din Portul Constanța.

De asemenea, au fost emise și mai multe ordonanțe de reținere, dar care până la acest moment nu au fost puse în practică. Vom reveni.





Comentează știrea

Dan
20 martie 2012
Azorel catel de mare

Hotii actionau la "PONTON" ? Nu cumva era vorba de pont ? Nu de alta dar chiar nu stiu nici un ponton prin port la care sa "ancoreze navele".

mishu
20 martie 2012
pt idiotul de mai sus

ba prostule, mai bine taceai. sau te duci tu sa ancorezi navele la pont :))))

Răspuns la: Azorel catel de mare
Adăugat de : Dan, 20 martie 2012
Hotii actionau la "PONTON" ? Nu cumva era vorba de pont ? Nu de alta dar chiar nu stiu nici un ponton prin port la care sa "ancoreze navele".
maidaneziana infinita
20 martie 2012
alooo,ecarisajul,alo primaria ,cand aveti de gand sa luati cainii ,mai ales cei agresivi?acum avem si caini turbati in judet

alooo,ecarisajul,alo primaria ,cand aveti de gand sa luati cainii ,mai ales cei agresivi?acum avem si caini turbati in judet Rabie în Istria și Mangalia Rabie în Istria și Mangalia Directorul executiv al Direcției de Sănătate Constanța, dr. Constantin Dina: "În cazul în care o persoană a fost mușcată de un animal - câine, ovină - și nu are posibilitatea să meargă la medic, ne poate contacta pe noi. Imediat vom trimite o echipă la fața locului, care va proceda la măsurile ce se impun." Medicii Direcției de Sănătate Publică Județeană (DSPJ) Constanța vin în atenția populației cu o serie de recomandări după ce, în această lună, au fost confirmate cazuri de rabie la animale, respectiv în localitatea Istria, la două ovine, și în municipiul Mangalia, la un câine comunitar. De asemenea, și reprezentanții autorităților locale din Mangalia au luat unele măsuri, cum ar fi izolarea câinilor comunitari. Medicii DSPJ susțin că în cazul unei plăgi mușcate de un animal domestic sau sălbatic se impune prezentarea imediată la medicul specialist de boli infecțioase care poate fi găsit la Cabinetul antirabic care funcționează în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Acolo îi va fi aplicat tratamentul de specialitate, respectiv tratamentul plăgii, vaccinarea sau vaccinarea și seroterapie, în funcție de riscul plăgii sau antibioticoterapie, după cum stabilesc specialiștii. De asemenea, se impune supravegherea clinică a animalului (domestic) implicat, prin medicul veterinar din zonă. "În vederea limitării și prevenirii îmbolnăvirilor la oameni, pe site-ul DSPJ Constanța, www.dspct.ro, sunt postate materiale informative privind date despre această afecțiune transmisibilă, mod de transmitere, simptomatologia la om, simptomatologia la animal, tratamentul imediat al plăgii rabigene, vaccinare antitetanică, vaccinare și/sau seroterapie antirabică", precizează reprezentanții DSPJ. Cum rabia este o boală incurabilă, medicii atrag atenția să o "tratăm" ca atare. "În cazul în care o persoană a fost mușcată de un animal - câine, ovină - și nu are posibilitatea să meargă la medic, ne poate contacta pe noi. Imediat vom trimite o echipă la fața locului, care va proceda la măsurile ce se impun", a declarat directorul executiv al DSPJ, dr. Constantin Dina.

edy
21 martie 2012
ponton

barcile acosteaza la ponton, navele la cheu

jon
21 martie 2012
uree?

pai politia din agigea cu asta se ocupa .de unde credeti ca si-au facut toti vile? si comunitara si toti si ia intrebat cineva ceva?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2619 secunde