Descoperire a Gărzii de Coastă, într-un camion

205
Descoperire a Gărzii de Coastă, într-un camion - 1207-1562913445.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov-Silistra au descoperit, ascunse într-un camion condus de un cetățean ucrainean, articole vestimentare inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


În data de 11.07.2019, în jurul orei 22.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov - Silistra, județul Constanța, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui camion înmatriculat în Ucraina, cetățeanul ucrainean F.A., în vârstă de 32 de ani.


În urma controlului efectuat asupra camionului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse în cabină, 67 articole vestimentare, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


Produsele, în valoare de aproximativ 33.500 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.1914 secunde