Descoperire șocantă: i-au lăsat mașina pe butuci

527
1
Descoperire șocantă: i-au lăsat  mașina pe butuci - butuci-1445971128.jpg

Articole de la același autor

O tânără din Constanța a avut, ieri dimineață, parte de o priveliște cât se poate de urâtă. În momentul în care a coborât din bloc ca să plece cu mașina, a realizat că… nu poate pleca! Nu, nu îi lipsea mașina, ci autoturismul marca Renault nu mai avea niciuna din cele patru roți. Șocată, constănțeanca a sunat la 112 și a cerut ajutorul anchetatorilor. 


Un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție s-a deplasat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, la adresa indicată. Anchetatorii au aflat de la posesoarea mașinii că autoturismul a fost parcat pe bulevard în cursul nopții. 


Mai mult, aceasta le-a precizat anchetatorilor că prejudiciul se ridică la valoarea sumei de 2.500 de lei. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz, pentru a da de urma autorilor și pentru recuperarea prejudiciului.


Comentează știrea

petrica
28 octombrie 2015
unde sunt hotii?

in cartierul ferentari de Constanta,acum 2 luni unui autoturism i sa luat capota sa multumim pastaii ca a facut cartier de infractori intr-un alt cartier si aducem osanale si lui fagadau care il extinde. Aduc la cunostinta opiniei publice ca in acest cartier vin neamurile locatarilor din tara(judet)fura ce pot sau ce au nevoie apoi dispar de asemenea aici se consuma apa deoarece multe firme de spalat covoare le spala aici sambata si duminica si tot aici au sediul cei cu tigari,tigari

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : A jefuit distribuitorul de pizza
Pagina a fost generata in 1.6847 secunde