Din nou, "Nino-nino" pe străzile Constanței! Poliția a primit mașini cu girofar

2638
8
Din nou,

Articole de la același autor

Începând de astăzi, pe străzile județului Constanța vor rula zece noi autoturisme care sunt în posesia Serviciului Poliției Rutiere. Așa că șoferii care au mașini puternice și considerau că polițiștii nu îi pot ajunge din urmă ar trebui să lase pedala de accelerație mai moale. 


Zece autospeciale Volkswagen Polo au fost repartizate către Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța. Auto-specialele sunt echipate cu motor pe benzină, cu o capacitate de 1200 cmc și 90 de cai putere. 


Poate pare incredibil, însă, spre deosebire de autoturismele primite în urmă cu câteva luni, aceste mașini au girofar și sisteme acustice. 


Odată cu venire mașinilor, IPJ Con-stanța a primit fonduri pentru a-și pune la punct și acele autoturisme și a le face să arate a mașini de poliție. 


"În cadrul programului de înnoire a parcului auto inițiat de Ministerul Afacerilor Interne, Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța i-au fost repartizate zece autoturisme care au intrat în dotarea Serviciului Poliției Rutiere. Ele vor fi folosite de colegii noștri în activitățile desfășurate pentru siguranța participanților la trafic. Fac precizarea că, anul acesta, am primit 76 de autoturisme, care sunt în dotarea inspectoratului. 


Pentru cele 19 autoturisme venite anterior, au fost alocate fonduri suplimentare pentru achiziționarea de sisteme acustice și luminoase. Dotarea din aceste autoturisme este superioară celor din generația anterioară. 


Valoarea este de 11.496 de euro cu tot ce înseamnă dotări, inclusiv cu elementele de inscripționare. Pentru acest moment, numărul de automobile putem spune că asigură necesarul, dar niciodată nu ne mulțumim cu ce avem și vrem mai mult", a declarat chestorul Bogdan Despescu, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. 


Nu este o noutate că IPJ Constanța are o groază de mașini care ar fi trebuit casate de mult. În zilele ce urmează, o parte din cele vechi vor fi retrase din circulație. 


Programul de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne a început în anul 2014. La acea dată, 257 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, au ajuns în custodia Poliției, iar de la începutul anului 2015, au mai fost repartizate încă 2.386 de vehicule. Mașinile au ajuns în cadrul structurilor operative și celor de ordine publică. 


Comentează știrea

Luci
28 octombrie 2015
....

Si astea sunt masini puternice? Credeam ca ii dotati cu ceva care are un mator de cel putin 2000cmc. Auzi Polo 1200.....rasu curului

Toma
28 octombrie 2015
Motor numai bun pentru bunica cand merge la piata !

Rusineeeee , chiar nu se vrea sa avem MASINI DE POLITIE ?

Luk
28 octombrie 2015
Teama

Într-adevăr cei cu Porsche, Mercedes , Audi au de ce se teme! Pana aici le-a fost, cu aceste mașini de politie au incurcat-o!

dd
28 octombrie 2015
d

1.2 tsi hahhhaa, un gunoi de motor. Asteptam sa li se lungeasca lantul de distributie si sa crape motorul. Mai bine le lua niste biciclete sau sase cai frumosi.

un constantean
28 octombrie 2015
In general

Un politist cu burta are cam 80 sau 90 de kile. Si de obicei sunt 2 in fiecare masina. Cu motorul ala de 1,2 o sa prinda doar Dacii 1310 :) Sa vezi consum pe ele.. Si benzina oricum e mai scumpa ca motorina.... :))

cta
28 octombrie 2015
licitatii prost facute...

motoarele pe benzina mici, umflate cu turbina (supraalimentate ) pot parea economice, insa doar daca stii sa le exploatezi... in nici un caz nu sunt bune pt politie... asa cum a scris cineva, sunt de obicei 2 oameni, majoritatea politistilor sunt grasi, de, bugetari... si atunci , mai ales tinand cont de specificul meseriei, calci pedala agresiv, consumul creste mult... evident, consumul este ultimul lucru ce il intereseaza pe unul care foloseste masina firmei....

emil bo
28 octombrie 2015
de unde vreti ba masini puternice??

Statul nu are bani pt masini puternice pt politie. Dupa loganurile de 75 cai, acum au luat polo de 90 cai. Sa va fie clar, statul nu are bani, pentru ca au fost FURATI de 25 de ani incoace!

ovi
28 octombrie 2015
part time

Căutam colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă, maximum 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe: - calculator - conexiune internet - răbdare - cunoștințe minime PC - seriozitate - perseverență Nu este necesară experiența.Oferim instruire gratuită sub forma unor lecții prin e-mail. Veți trece mai întâi prin instruire apoi, dacă doriți, veți incepe să lucrați. Program part-time. Important ! Lăsați mesajul cu textul "INFO " doar pe e-mail ! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Pentru mai multe detalii, contactați imediat unul dintre membrii echipei noastre , la una dintre adresele noastre de email: [email protected] Oferim si solicităm seriozitate

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4064 secunde