DETALII din cazul bărbatului împins în fața mașinii, în zona CET. Suspectul a fost prins de martori

3760
DETALII din cazul bărbatului împins în fața mașinii, în zona CET. Suspectul a fost prins de martori - img20220823wa0005-1661253499.jpg
Magistrații Tribunalului Constanța au dispus arestarea preventivă a unui tânăr de 21 de ani, acuzat de vătămări sau lovituri cauzatoare de moarte, după ce a lovit un bărbat de 71 de ani, care a căzut în fața unei mașini și a murit în scurt timp. Șocantul incident a avut loc în zona CET din municipiul Constanța, în ziua de sâmbătă, 20 august. În urma anchetei desfășurate, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au precizat: 


„Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 20 august 2022, în jurul orelor 16:30, după ce au avut un conflict verbal în autobuzul 101 (din cauză că cele trei ghiozdane ale inculpatului o atingeau pe victimă) şi au coborât separat în aceeaşi staţie din zona CET, de pe bd. Aurel Vlaicu al municipiului Constanța, în mod surprinzător şi insidios inculpatul a lovit-o cu piciorul din spate în zona toracică posterioară pe victima T.T., în vârstă de 71 de ani, în timp ce aceasta se asigura la trecerea de pietoni, astfel că a împins-o spre carosabil, unde s-a lovit cu capul de partea dreaptă a unui autoturism care circula regulamentar. În urma impactului cu autoturismul victima a suferit leziuni grave la nivelul capului, care au dus la moarte în scurt timp, prin hemoragie și contuzie meningo-cerebrale, consecinţe ale unui traumatism cranio-cerebral sever, cu fractură de oase de boltă și bază de craniu”.


Imediat după lovirea victimei, inculpatul a fugit de la locul faptei, însă a fost urmărit şi prins de martori, care l-au predat organelor de poliţie.


Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2198 secunde