DETALII din dosarul ABUZULUI ÎN SERVICIU de la Primăria Eforie! Trei prefecți au fost ignorați!

1252
DETALII din dosarul ABUZULUI ÎN SERVICIU de la Primăria Eforie! Trei prefecți au fost ignorați! - 9iandetaliirobertserban2-1578568251.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus trimiterea în judecată, în cursul lunii decembrie, în stare de libertate, a inculpaților: Șerban Robert Nicolae, primar al orașului Eforie pentru abuz în serviciu, Greceanu Viorica, secretarul orașului Eforie în prezent administrator public al orașului Eforie, și consilierul local Florian Cojea, administratorul al SC Efo Urban SRL, ambii pentru complicitate în serviciu.

Potrivit anchetatorilor, "inculpatul Șerban Robert Nicolae, în calitate de primar al orașului Eforie, cu intenție, a efectuat demersuri, cu încălcarea dispozițiilor legale, în vederea vânzării imobilului teren în suprafață de 3.150 mp, ce împrejmuiește Restaurantul Litoral din Eforie (imobil compus din construcție și terenul de sub construcție), către S.C. Briza Mării Negre S.R.L.".

Terenul ar fi fost vândut la prețul de 189.000 de euro. Viorica Greceanu și Florian Cojea sunt acuzați că, în cadrul ședinței de Consiliu Local din 23 decembrie 2016 au facilitat aprobarea unei hotărâri care a stat la baza contractului de vânzare cumpărare a terenului respectiv.

"Relevantă în cauză este și împrejurarea că prin trei adrese diferite, trei prefecți diferiți au atenționat cu privire al nelegalitatea procedurii de adoptare a hotărârilor de consiliu local cu un număr de voturi inferior cotei de 2/3 din numărul de consilieri; aceștia au indicat în cuprinsul adreselor care este soluția juridică în cazul în care cota sus-menționată nu este un număr întreg", au mai arătat anchetatorii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7397 secunde