După spital, audiat la Parchet! A fost pus sub învinuire

168
După spital, audiat la Parchet! A fost pus sub învinuire - danielchitoiuaudieriinquam0f140b-1578560612.jpg

Articole recomandate

Fostul ministru al Finanțelor, Daniel Chițoiu, a fost pus sub învinuire în cazul accidentului rutier în care a fost implicat și în urma căruia au murit două persoane, iar alta a fost grav rănită. Acesta s-a prezentat joi dimineața la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, pentru a fi audiat în dosarul accidentului rutier în care a fost implicat, soldat cu decesul a două persoane. Daniel Chițoiu a stat foarte puțin în sediul Parchetului, iar la plecare a fost reticent în a răspunde întrebărilor puse de jurnaliști.

"Particip la toate procedurile procesului de cercetare penală. Astăzi am participat la una din proceduri... Nu declar nimic acum", a spus Chițoiu. Daniel Chițoiu a negat că ar fi vorbit la telefon în momentul accidentului și a spus că nu a discutat cu familia victimelor.

În acest dosar, un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Pe 26 decembrie, Daniel Chițoiu a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe DN 7 Pitești - Râmnicu Vâlcea, în zona localității Zamfirești din județul Argeș. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Pitești, care se deplasa pe direcția Pitești - Râmnicu Vâlcea, și un autoturism condus din sens opus de Daniel Chițoiu. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat decesul bărbatului de 82 de ani și rănirea gravă a pasagerei dreapta față din același autoturism, care ulterior a decedat.

Daniel Chițoiu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, conform IPJ Argeș.

Imediat după producerea accidentului, Daniel Chițoiu a fost filmat în picioare, însă ulterior acesta a fost luat cu targa și internat la Spitalul Floreasca.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4382 secunde