DEZBATERE. Ce părere ai despre starea TRAFICULUI RUTIER din Constanța?

650
7
DEZBATERE. Ce părere ai despre starea TRAFICULUI RUTIER din Constanța? - dezbatereonlinepozamare-1395668964.jpg

Articole recomandate

Autoritățile locale au anunțat că începând din această săptămână vor începe lucrările pentru pasarelele pietonale din stațiunea Mamaia, iar lucrările vor dura până pe 15 mai. Pe parcursul instalării celor trei pasarele, în perioade diferite, traficul rutier va fi închis total circulației, astfel că nordul Constanței va fi, practic, izolat.


Ce părere ai despre această decizie și cum crezi că se va desfășura traficul în următoarea perioadă? Ești de părere că, în general, traficul în Constanța se desfășoară în cele mai bune condiții?


Comentează știrea

Ambiguu
28 martie 2014
Sensurile giratorii

De ce se abuzeaza efectiv de acest tip de intersectie, in conditiile in care se creaza ambuteiaje si se opreste cursivitatea traficului, in special pe Aurel Vlaicu si Mangaliei. Care este raza minima in metrii a unui sens giratoriu pentru a prezenta siguranta in trafic???? De ce nu se elaboreaza un proiect metropolitan pentru intersectii cu pasaje subterane si supraterane pentru cateva intersectii din oras care devin foarte aglomerate la orele pranzului, ex: Capitol, Tomis 3????? De ce nu se fac si in oras pasarele, sau pasje subterane la fel ca si in Mamaia pentru pietoni, tinand cont ca numarul accidentelor cu pietoni a crescut????

Poetul
17 mai 2014
circulatia rutiera

Pentru a se schimba ceva in bine, comisia rutiera din cadrul Primariei si Politia circulatie trebuie sa sa puna de acord. Altfel puteti anunta cititorii, cetatenii sa nu mai propuna solutii pentru ca o fac degeaba. Nu-i asculta nimeni. Totul se face numai pe interes: consilierii locali isi voteaza propriile proiecte, statiile de autobus se muta dupa cum deranjeaza pe cineva care locuieste in blocul apropiat (vezi statia de la Dacia,sensul de mers dinspre Mall spre Gara pe Lapusneanu care a fost mutata din locul ei destinat si amenajat pentru ca deranja pe cineva), sensurile giratorii nu se fac pentru ca ,,strica,, reclamele primariei, sensurile unice pe anumite strazi nu se fac tot din aceste motive, etc. In oras se circula haotic, nimeni nu te opreste, nu vezi un agent de circulatie, taximetristii sunt cei mai periculosi (cred ca suntem orasul cu cele mai multe taximetre), microbuzele opresc unde vor (pe mijlocul strazii,pe trecerea de pietoni,ca la piata),etc

dna
17 mai 2014
haos total

Se circula normal pe contrasens ,reguli de circulstie nici vorba.Nu sensurile giratorii sunt de vina ci cei de la circulatie care eliberaza permise la toti zimbrii din traffic si nu dau amenzi pietonilor care trec pe unde apuca.

admirator
19 mai 2014
sensurile giratorii

sunt bune, dar la dimensiuni potrivite. Daca e prea mic, e greoi si risca blocari de circulatie. Poate ca ar fi nevoie de mai multe treceri de nivel pietonale. (Supraterane sau subterane.) E nevoie de camere de luat vederi la toate intersectiile importante si limitatoare de viteza. E preferabil un circuit lent, dar continu, decat posibilitatea de-a goni ca nebunul, cu ambuteiaje frecvente, la fiecare intersectie. Continua sa surprinda faptul ca la intersectia de linga CET (A.Vlaicu/Cumpenii) e folosit un stop vechi si depasit (s-au desfiintat stopurile de pe jumatatile bulevardelor, ceea ce creeaza probleme), in locul unui sens giratoriu cu raza mare. Desi se anuntase ca va fi si aici un sens giratoriu... Se asteapta alegerile prezidentiale sa fie facut?

viorel
19 mai 2014
pod IPMC

Pentru o amarata de grinda , care nu exagerez se instaleaza in 1/2 h, idiotii care trecem pe pod ne rupem masinile.In rest banda de rulare este gata si sta nefolosita.CINE RASPUNDE , MAZARE , CNADNR, CONSILIU, MASA LUI MAZARE ???

marius
19 mai 2014
sens giratoriu

Cred ca sensurile giratorii sunt binevenite si chiar ajuta la fluidizarea traficului iar in unele locuri trebuiesc construite pentru ca ar duce la evitarea multor accidente ,de exemplu pe ic bratianu la iesirea din oras in fata reprezentantei dacia-renaul este mare nevoie e un sens giratoriu de multe ori era sa fac accident in acea zona pentru ca multi soferi intra la dacia service peste linia continua s-au produs multe accidente acolo trebuie gasita o solutie cat mai repede

un constantean
22 mai 2014
trafic in Cta

3 cuvinte: HAOS, HAOS, HAOS!. Politia rutiera e ca si inexistenta sau 2,3 masini de frumusete, In giratoriile alea mari blocaje in tafic, strazi cu soferi care incalca cele mai elementare reguli de circulatie. Accidente .. cate 2,3 in fiecare zi.. Mai vreti?...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3609 secunde