Diaspora, răstignită de PSD. "Tentativă de lovitură de stat, cu finanțare din străinătate!" Cine i-a plătit pe manifestanți?

37436
Diaspora, răstignită de PSD.

Articole recomandate

PSD cere instituțiilor statului să investigheze informațiile cu privire la finanțarea externă a protestelor de stradă, a anunțat un comunicat al formațiunii transmis, astăzi, Agerpres.

"PSD cere instituțiilor statului să investigheze de urgență informațiile de o gravitate excepțională care au apărut în spațiul public cu privire la finanțarea externă a protestelor de stradă și premeditarea acțiunilor violente de la mitingul din 10 august. Cetățenii României, mai ales participanții de bună credință la aceste manifestații, au dreptul să știe întreg adevărul din spatele acestor mișcări de stradă, cine sunt autorii manipulărilor și intoxicărilor publice, cine a plătit și cu scop real s-a urmărit provocarea unei reacții emoționale împotriva instituțiilor statului român și a ordinii constituționale. PSD consideră că informațiile apărute în presă cu privire la mitingul din 10 august conțin indicii temeinice cu privire la acțiuni subversive menite să vulnerabilizeze siguranța națională și autoritatea statului român", precizează comunicatul PSD.

XXX

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, că are informații că evenimentele din 10 august au fost finanțate din exterior. El a declarat, la Antena 3, că există posibilitatea să fie făcute publice dovezi că evenimentele din Piața Victoriei au fost susținute din afara țării.

"Sunt suficiente elemente ca să putem vorbi de o tentativă de lovitură de stat. Au fost proteste finanțate, se pare că și din extern. Eu sunt absolut convins că vor ieși informații despre modul că s-au finanțat aceste proteste, despre faptul că au fost organizat tip paramilitar, despre faptul că, și s-a văzut asta de fapt, că au vrut să ocupe sediul Guvernului și au provocat în permanență jandarmii", a afirmat Dragnea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4238 secunde