Director OPC, reținut pentru luare de mită

583
Director OPC, reținut pentru luare de mită - euro62351600-1318429265.jpg

Articole recomandate

Comisarul șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Brașov, Ionel Spătaru, a fost reținut de procurorii anticorupție pentru luare de mită, după ce a primit 60.000 de euro de la administratorul unei societăți pentru a emite o autorizație de funcționare, informează DNA.

Potrivit unui comunicat DNA, în perioada iulie - octombrie 2011, în calitate de șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Brașov, Ionel Spătaru a pretins de la o persoană denunțătoare, administrator al unei societăți comerciale, suma de 300.000 lei pentru ca, în exercitarea atribuțiilor sale de serviciu, să emită o autorizație de funcționare.

Din banii pretinși, la data de 12 octombrie 2011, Spătaru a primit de la persoana denunțătoare, prin intermediari, suma totală de 60.000 de euro, în două tranșe, procurorii procedând la constatarea infracțiunii flagrante.

La instrumentarea acestui dosar, procurorii au colaborat cu ofițeri din cadrul Serviciului Român de Informații - Secția Județeană Brașov și Structura de securitate internă.

Ionel Spătaru a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat miercuri Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, se mai arată în comunicatul DNA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4495 secunde