Dispărută după ce s-a certat cu soțul

647
Dispărută după ce s-a certat cu soțul - cb1ff3a993b6d96808c89ef43afdb8a1.jpg
O femeie este căutată de soțul ei și polițiștii din localitatea Corbu după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. În cursul zilei de marți, Cristina Matara, de 42 de ani, din satul Vadu, comuna Corbu, s-a certat cu soțul ei. Imediat după scandal, femeia a plecat împreună cu cei doi copii care s-au dus la liceu, la Năvodari. Cei doi minori s-au întors seara acasă, însă mama lor nu a mai revenit de atunci, astfel că soțul a anunțat polițiștii. El a spus oamenilor legii că soția sa a mai plecat de acasă și cu alte ocazii atunci când s-au mai certat, însă de fiecare dată a revenit.
La data dispariției, Cristina Matara era îmbrăcată cu blugi albaștri, tricou mov și bluză verde închis, iar în picioare purta încălță-minte sport de culoare verde.
Femeia are o înălțime de aproximativ 1.67 metri, constituție astenică, față prelungă, ochii căprui, părul șaten, lung, gura și buzele medii.
Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliție sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Septembrie 2009
Stire din Eveniment : Mihaela Palade este de negăsit
Pagina a fost generata in 0.2656 secunde