DISPERARE / Și-a tăiat venele, apoi s-a spânzurat cu lesa câinelui / UPDATE

430
1
DISPERARE / Și-a tăiat venele, apoi s-a spânzurat cu lesa câinelui / UPDATE - criminalisti11324916642-1392287464.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au demarat o anchetă, după ce, în această dimineață, a fost găsit un bărbat spânzurat în incinta unei societăți comerciale de pe strada Interioară 3. Este vorba despre un bărbat de 52 de ani, angajat ca paznic. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei. 


UPDATE: Potrivit anchetatorilor, paznicul găsit, în această dimineață, spânzurat într-un colț al curții unei societăți comerciale de pe strada Interioară 3, a încercat inițial să-și taie venele. Astfel, pe antebrațele bărbatului în vârstă de 53 de ani, au fost găsite urme de tăieturi de cuțit, superficiale.

Mai mult, se pare că bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor spânzurându-se cu lesa de la câine.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili ce l-a determinat pe bărbat la acest gest disperat.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Spânzurat în beciul casei
Sâmbătă, 01 Iunie 2013
Stire din Eveniment : Un copil s-a spânzurat din greșeală
Pagina a fost generata in 0.4944 secunde