Bianca dă cărțile pe față: Eu la nunta mea nu m-am simțit la nunta mea

418
Bianca dă cărțile pe față: Eu la nunta mea nu m-am simțit la nunta mea - biancadragusanu11111-1392287316.jpg
Bianca Slav a explicat în emisiunea Wowbiz de la Kanal D condițiile în care a reluat legătura cu Adrian Cristea după nunta din toamnă cu Victor Slav.


"Cristea și-a făcut o ambiție din a fi cu mine... Am făcut exact ce am simțit. Relația mea cu Adi, în vară, era una superficială. Am vorbit la telefon și ne-am văzut în public de două ori. Ne reproșam diverse lucruri. Eram agresivă verbal. Când am văzut că se exagerează m-am retras. În noaptea nunții telefonul a fost la Victor și nu puteam vorbi cu Adrian. Am vorbit cu Adi în perioada cununiei și îmi spunea că nu trebuie să mă mărit, pentru că mă iubește. Mi-a urat "Casă de piatră", nu a fost ironic cu mine."


"În ziua căsătoriei, în biserică telefonul a fost la sora mea, apoi i l-am dat lui Victor. El a fost foarte relaxat. Nu am niciun cadru în care aveam telefonul în mână și nu am schimbat cu Cristea mesaje, abia la 2-3 săptămâni. Nu am fugit cu Cristea în noaptea nunții, era ca o fortăreață la nuntă plin de paparazzi. Eu la nunta mea nu m-am simțit la nunta mea. Îmi pare rău ca m-am casatorit intr-un astfel de mediu. Am semnat un contract, dar am fost analizati".


"Ne-am casatorit pentru ca am crezut ca ne va uni mai mult. Aș vrea să dau timpul înapoi și să fac nunta pe o plajă. Relația mea telefonică cu Adi a reînceput la trei săptămâni de la nuntă după ce Victor și-a dat mesaje cu Anda. Atunci au apărut primele discutii despre divort", a povestit Bianca Slav la Kanal D.


"Orice s-ar întâmpla cu Victor, pentru mine Adi Cristea nu mai există pentru mine. Nu mă văd lângă un astfel de bărbat. Am greșit față de soțul meu pentru că sunt o femeie slabă", a mai spus Bianca, scrie click.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.921 secunde