DESPĂRȚIREA ANULUI! Bianca Drăgușanu și Victor Slav au depus actele de divorț

219
1
DESPĂRȚIREA ANULUI! Bianca Drăgușanu și Victor Slav au depus actele de divorț - servitivarogbiancadraguseanusivi-1391615521.jpg
După mai bine de cinci luni de mariaj, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis să divorțeze. Când nimeni nu mai credea că vor face acest pas, Victor Slav și Bianca Drăgușanu au hotărât să meargă în fața notarului, pentru a depune actele de divorț. 


Cei doi au la dispoziție, conform legii, o lună de zile pentru a se răzgândi dacă vor merge mai departe cu acest demers sau dacă se vor împăca.


Turbulențele în cuplul a cărui nuntă a fost declarată în 2013 evenimentul monden al anului au apărut la începutul lui 2014, când roșcata a plecat într-o escapadă la Paris cu prințul Adrian Cristea, fostul ei iubit. Prinsă în flagrant de paparazzi, Bianca nu a avut nimic de spus în apărarea ei, așa că nu l-a convins pe soțul ei că esdte nevinovată, scrie libertatea.ro.




Comentează știrea

trutucea
6 februarie 2014
este ceva normal

aceste subiecte sunt invechite asa cum telefoanele in 10 zile nu mai sunt de actualitate vedete care se despart dupa jumate de ora de la semnatura la primarie a casatoriei politicieni care is-i lasa nevestele pt a se casatorii cu femei mai tinere ca na este la moda de ce x sau y sa aibe gagica tanara si infometatul pt banuti sa nu aibe ce va spune lumea vazand ca ditamai parlamentarul nu este in stare sa aibe o femeie mai tanara si ca nepoata din partea ficei celei din prima casatorie sa auda si el in spate pe la colturi ia uite frate ce lucruri frumoase i-i cumpara nepoatei se cunoaste ca o iubeste pe nepotica da asta este scrie undeva NU JUDECA SA NU FII JUDECAT asa ca doar voi citii si nu voi mai comenta

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Monden : Cătălin Dezbrăcatu' divorțează
Pagina a fost generata in 1.5209 secunde