Victor Slav și-a retras cererea de divorț!

607
1
Victor Slav și-a retras cererea de divorț! - photo-1390297395.jpg
Patru zile l-a ținut pe Victor Slav (33 de ani) hotărârea de a se despărți de soția sa, Bianca Drăgușanu (31 de ani). Cei doi au introdus vineri acțiunea de divorț, iar prezentatorul TV a anulat ieri cererea, după un weekend în care a rememorat relația cu roșcata și a concluzionat că iubirea dintre ei mai poate avea o șansă, scrie libertatea.ro.


Documentul a fost semnat de ambii parteneri, iar cei doi au primit termen de o lună pentru o posibilă revenire asupra deciziei de despărțire.


"Victor s-a frământat îndelung, încercând să treacă peste orgoliul de bărbat rănit pe care soția «l-a tradus» cu un fotbalist... De asta murea el de ciudă! Până la urmă, s-a gândit că ține prea mult la Bianca și nu poate s-o lase așa ușor din mână. Se vor împăca probabil, sunt tineri și frumoși", au dezvăluit, pentru Libertatea, surse din anturajul celor doi. 


Comentează știrea

victor slav
27 februarie 2014
biancuta

recunosc sint un bou si sint de accord ca iubita mea Biancuta sa si-o traga si cu Base daca vrea ca eu nu o sa divortez in veci si o sa-i fiu fidel pina la moartea barbatiei mele! Care o fi aia nu stiu nici eu!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Monden : Bianca este la regim de sărbători!
Pagina a fost generata in 2.1787 secunde