Bianca Drăgușanu: Toată lumea înșeală!

383
2
Bianca Drăgușanu: Toată lumea înșeală! - 2021dragusanu9b89e890b4138678377-1390474972.jpg
Bianca Dragusanu rupe tacerea si da cartile pe fata in legatura cu ceea ce s-a intamplat la Paris. Roscata lasa de inteles ca a comis adulter, facand o declaratie de-a dreptul uluitoare: "Toata lumea inseala".


Vedeta a infirmat categoric speculatiile presei din ultimele zile, sustinand ca nu l-a batut pe Victor, asa cum sustin gurile rele, si nici nu ar fi in pragul sinuciderii. "Este aberant! Eu sunt un om foarte rational, foarte activ. Un om care nu are energie sau care ia pastile... nu se comporta ca mine. Eu nu sunt un om bolnav, nu sunt un om pe moarte, sunt doar un om care sufera, pentru ca i-am facut pe altii sa sufere", a declarat Bianca la Antena 1. Fosta asistenta TV a vorbit si despre divort, marturisind ca "viata este imprevizibila" si lasand de inteles ca exista sanse de impacare cu Victor. "Toti suntem oameni si e omenesc sa gresesti", se apara Bianca.


Comentează știrea

noni
24 ianuarie 2014
plastic nereciclabil

Ce mai suferea cand nu stia pe unde sa o mai ia si statea cu dansa in transa...ce idioata. Si apropo morman de plastic, nu toata lumea inseala. Mai sunt si oameni normali sau daca vrei exceptii. Deci se poate, la tine e boala, nu se vindeca.

Copiii lor trebuie sa aibe asemenea modele
24 ianuarie 2014
Incompetenta patronilor de televiziuni

Televiziunile sunt de vina. Pt. ca au promovat-o isi inchipuie ca e "cineva", iar ea e vai de capul ei. N-are educatie, cultura, probabil ca n-a citit o carte in viata ei,de morala ce sa mai vorbim. A calcat vreodata in Biserica? Sigur nu. Cei 7 ani de acasa lipsesc cu desavarsire. Dar lasa ca o fac televiziunile model. Oare copiii Andreei Esca vor sa o urmeze?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.3158 secunde