Distracție pentru trei frați hoți din Murfatlar: băutură, etnobotanice și mașini furate

654
3
Distracție pentru trei frați hoți din Murfatlar: băutură, etnobotanice și mașini furate - perchezitiimurfatlarmasini-1361900981.jpg
O noapte de distracție a însemnat, pentru trei frați din Murfatlar, băutură, etnobotanice și chef de o plimbare cu o mașină furată. Nu au reușit decât să provoace distrugeri de zeci de mii de lei și să se joace cu nervii a zeci de locuitori din oraș. 

Sâmbătă dimineața, telefonul Poliției Murfatlar a fost înroșit de plângeri: nu mai puțin de 15 locuitori au sunat pentru a reclama că autoturismele le-au fost vandalizate, că le-au fost furate casetofoanele sau alte bunuri, dar existând indicii temeinice că hoții au încercat, de fapt, să fure mașinile cu totul. Iar toate spargerile au fost date într-o singură noapte, și anume vineri spre sâmbătă, 22 spre 23 februarie. 

Iar pentru că în zonă erau montate camere de supraveghere, polițiștilor nu le-a fost greu să afle ce se întâmplase de fapt. Au văzut cum șase persoane, trei bărbați și trei femei, aflați în mod evident sub influența băuturilor alcoolice, se distrează "atacând" mașini. Unii sparg geamurile unui autoturism, în vreme ce partenerii în fărădelegi forțează portiera altuia și distrug bordul, cu intenția de a pune contactul pe direct. Și au procedat astfel la 15 mașini! 

Hoții: trei frați și iubitele lor!

Având imaginile surprinse de camerele de supraveghere, polițiștilor nu le-a fost greu să-i identifice pe suspecți: trei frați din localitate, și anume Ion Enache Apostol, Costel Cercel și Robert Cercel, iar reprezentantele sexului frumos care-i ajutaseră în furturi erau soțiile lor, Gina Apostol, Sonia Cercel și respectiv iubita unuia dintre ei, Elena B. 

După ce au strâns toate aceste informații, ieri dimineață, polițiștii din Murfatlar, ajutați de luptătorii mascați de la Serviciul de Acțiuni Speciale au descins în casa unde stăteau cei șase suspecți, pe strada Vasile Alecsandri. Luați ca din oală, la prima oră a dimineții, suspecții nu au avut timp să ascundă bunurile furate. 

Cei șase au fost duși la secție, unde au fost audiați ore bune, timp în care polițiștii au aflat și ce a dus la toată această tărășenie: băuseră toată noaptea, chiar s-au binedispus și cu niște etnobotanice și le-a venit chef de o plimbare cu mașina. Nu conta că o fură, de vreme ce doi dintre frați abia ieșiseră de la închisoare, unde au fost băgați tot pentru furt. Astfel, Enache Apostol a fost condamnat la doi ani, dar a ispășit doar un an și patru luni, în vreme ce fratele lui, Costel Cercel, a fost condamnat la trei ani, dar a ieșit, pentru bună purtare, după doi ani și patru luni. 

Paguba se ridică la peste 17.000 de lei

Ieri, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță și urmează să fie duși în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii speră că judecătorii vor admite că reprezintă un pericol public, mai ales după ce vor auzi la cât se ridică paguba creată: peste 17.000 de lei. 

Trebuie menționat că în vreme ce suspecții erau audiați în sediul Poliției Murfatlar, rudele lor se plângeau, în fața instituției, de atitudinea brutală a celor care le-au călcat pragul, în percheziții. 

Comentează știrea

taxi
27 februarie 2013
la puscarie

sa se duca cate un an de masina adica 17 ani nenorociti de oameni

marta
23 mai 2013
hotii

sa nu mai iasa din puscarie..niste nenorociti care nu stiu ce e aia munca...au stiut de mici sa cerseasca pe la magazine iar cand s-au facut mari sa fure.

tui hermes fake 1
21 noiembrie 2013
tui hermes fake 1

replica hermes constance handbags Stiri Eveniment : Distracție pentru trei frați hoți din Murfatlar: băutură, etnobotanice și mașini furate | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online tui hermes fake 1 http://www.halbergservice.dk/fake-hermes-bags-from-china.html

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Furt din locuință, la Vîlcele
Pagina a fost generata in 0.4259 secunde