Concurs DNA a cerut ridicarea imunității parlamentare a lui Adrian Severin

366

Articole de la același autor

Direcția Națională Anticorupție a trimis ieri, 5 aprilie 2011, ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, solicitarea de ridicare a imunității parlamentare în cauza referitoare la Adrian Severin, membru al Parlamentului European, față de care există suspiciunea de săvârșire a infracțiunilor de luare de mită și trafic de influență, în vederea  transmiterii acestei solicitări președintelui Parlamentului European, Jerzy Buzek.
Solicitarea a fost făcută în baza  art. 9 din capitolul III al  Protocolului Uniunii privind privilegiile și imunitățile Uniunii Europene și articolelor 6 și 7 din Regulamentul de procedură al Parlamentului European, ridicarea imunității parlamentare fiind o condiție prealabilă efectuării investigației penale în cadrul procesual legal.
La data de 21 martie 2011, în urma unor materiale audio video date publicității de publicația britanică The Sunday Times, procurorii DNA s-au sesizat din oficiu cu privire la posibile fapte de corupție săvârșite de Adrian Severin, membru în Parlamentul European.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8409 secunde