DNA a clasat dosarul penal împotriva lui Horia Constantinescu şi Vergil Chiţac! "Mă bucur că sunt lămurite unele acuzații"

862
DNA a clasat dosarul penal împotriva lui Horia Constantinescu şi Vergil Chiţac!

Articole de la același autor

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, a publicat pe pagina sa de Facebook ordonanța de clasare a dosarului „Garden Shop". Astfel, acesta a ţinut să anunțe că procurorii Direcției Naționale Anticorupție au clasat dosarul penal deschis împotriva lui (n.r.Horia Constantinescu, fost director general delegat al Direcției Gestionare Servicii Publice din Primăria Constanța), dar și a primarului Vergil Chițac.

Reamintim că cercetarea a început pe 16 noiembrie 2021, atunci când Direcția Națională Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța s-a autosesizat cu privire la faptul că în perioada septembrie-noiembrie 2021, reprezentanții Primăriei Constanța ar fi realizat plăți ilegale către Garden Shop Services S.A., fără a derula proceduri de achiziție publică. În februarie 2021 contractul de gestionare a spațiilor verzi, încheiat între cele două părți, încetase prin denunțare unilaterală.

Iată mesajul integral, semnat de Horia Constantinescu

"Cuvântul "poate" sau expresia "exista suspiciune" sunt scoase din vocabularul unora!

Exista tribunale populare, similare celor din anii '50, dar de data asta constituite modern, în online, care dau sentințe de "ilegaliltate' și stabilesc condamnări fără sa aibă nici pregătirea și nici toate informațiile.

Mă bucur ca s-a încheiat încă o cercetare împotriva mea!

Mă bucur ca sunt lămurite unele acuzații, ce mi s-au tot adus în ultimii ani și, pe rând, sunt demontate!

Mă întreb retoric daca cei care făceau mare tam tam cu niște povesti "clare" (aparent doar în mintea lor) vor avea bun simtul de a da și un comunicat cu clasarea a ceea ce le părea lor furtul secolului, al subsemnatului!

Este greu pentru unii sa accepte ca nu iau, nu cer, nu vreau, nici măcar nu am gândit sa primesc șpagă! Am multe minusuri, dar niciunul din aceasta categorie!

Există justiție și sigur există Dumnezeu!"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.5833 secunde