Primar arestat pentru trafic de influență. Astăzi, el fusese reținut de procurorii DNA

386
Primar arestat pentru trafic de influență. Astăzi, el fusese reținut de procurorii DNA - jud720x550c-1703171515.jpg

Articole de la același autor

Tribunalul Suceava a dispus arestarea pentru 30 de zile a primarului comunei Drăguşeni din judeţul Botoşani, Eugen Nechita, acuzat de trafic de influenţă.

Magistraţii Tribunalului Suceava au admis propunerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Suceava privind arestarea preventivă a lui Eugen Nechita, emiţând un mandat de arestare valabil până pe 19 ianuarie 2024.

"Respinge, ca neîntemeiată, excepţia nulităţii referatului Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Suceava privind propunerea de arestare preventivă a inculpatului Nechita Eugen, excepţie invocată de inculpat prin apărător. În baza art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Suceava privind arestarea preventivă a inculpatului NECHITA Eugen. În temeiul art. 226 Cod procedură penală, art. 202 alin. 1, 2, 3 şi 4 lit. e) Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă pentru o durată de 30 de zile, începând cu data de 21.12.2023 până în data de 19.01.2024, inclusiv, a inculpatului Nechita Eugen, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, prevăzută de art. 291 alin. 1 Cod penal raportat la art. 6 din Legea nr. 78/2000. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Nechita Eugen. Respinge cererea de luare a unei măsuri preventive mai uşoare formulată de inculpat, prin apărător, ca neîntemeiată", se arată în soluţia instanţei.

Sentinţa Tribunalului Suceava poate fi contestată în termen de 48 de ore la pronunţare.

Primarul comunei Drăguşeni din judeţul Botoşani a fost reţinut, miercuri, de procurorii DNA, el fiind suspectat de trafic de influenţă, au anunţat, joi, procurorii DNA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4145 secunde