DNA - un pumn la ficat și unul la bărbie! Micii Dumnezei și marele fâs

696
DNA - un pumn la ficat și unul la bărbie! Micii Dumnezei și marele fâs - dna-1563256241.jpg

Articole de la același autor

Direcția Națională Anticorupție a primit, ieri, doi pumni. Unul la bărbie, celălalt la ficat. Două lovituri care îi șifonează maxim imaginea și care dau apă la moară celor care susțin teoria "butoanelor" și a "comenzilor politice de execuție". Spunea un cunoscut manager că există, la nivel național, un mecanism pervers, care decide cine și când devine penal. Cu cele două lovituri năprasnice încasate ieri, DNA se clatină mai ceva ca un bețiv ce iese "afumat" din cârciumă.

Prima lovitură - cea la ficat. Doi dintre cei mai cunoscuți procurori din România, Lucian Onea, șeful diviziei de elită (cum o prezenta Laura Kovessi) DNA Ploiești, și Mircea Negulescu, au fost trimiși în judecată, suspecți fiind de mai multe infracțiuni, abuzul fiind o constantă generală. Scandalul este unul fără precedent și ridică un mare semn de întrebare în dreptul activității celor doi procurori. Chiar se credeau Dumnezei? Urmează să aflăm în curând.

Cea de-a doua lovitură - la bărbie. Seara, a mai venit o veste trăsnet: inculpații din "Dosarul Portul" au fost achitați. Decizie definitivă a ÎCCJ!

Sunt convins că vă amintiți circul din 2012, când procurorii anunțau cu surle și trâmbițe, cu cai mascați, cu televiziuni și tot tacâmul, că au destructurat un grup infracțional organizat care făcea legea în port, la vamă, care scotea mii de euro pe zi din șpagă. Vă mai amintiți de formulele "lotul Mironescu", de bălăcăreala senatorului (pe atunci) Banias, de numărarea caselor, terenurilor și banilor lui Bogatu, director în port. La 7 ani distanță, totul s-a dovedit a fi un mare fâs. O petardă. Instanța a dovedit că suspecții sunt nevinovați, în port nu s-a luat șpagă. DNA nu și-a făcut bine lecțiile, o lucrare cu picioare de lut!

XXX

Departe de mine (la ani lumină distanță!) ideea de a cosmetiza imaginea personajelor mai sus amintite sau de a decredibiliza o instituție special concepută pentru a lupta și învinge corupția. Dar cele două episoade de ieri trebuie să ne dea tuturor de gândit…

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6282 secunde