Doi bărbați, dați dispăruți pe Dunăre

363

Articole de la același autor

Doi bărbați au fost dați dispăruți în apele fluviului Dunărea, în dreptul localității Oltina.
Potrivit polițiștilor, în seara zilei de 5 februarie a.c., Gheorghe Matei, de 39 de ani, din Oltina și George Enciu, de 28 de ani, au plecat la pescuit pe Dunăre.
Familiile celor doi s-au îngrijorat când au realizat că bărbații întârzie, motiv pentru care au mers într-un suflet la Poliție.
Oamenii legii din Oltina, în cooperare cu polițiștii de la Transporturi, au început căutarea bărbaților, dar fără succes. Barca a fost descoperită la 20 de kilometri distanță de localitatea Oltina, dar cei doi localnici nu au fost descoperiți la bordul ei.
Rudele sunt de părere că cei doi au căzut în Dunăre și, din cauză că erau prea gros îmbrăcați, iar apa foarte rece, nu își fac speranțe să fi supraviețuit. Pentru că nimeni nu știe în ce zonă s-a scufundat barca s-a solicitat și ajutorul Poliției de Frontieră, care alături de Poliția locală și cea de la Transporturi depune eforturi în vederea găsirii cadavrelor.
Dar, cum o tragedie nu vine niciodată singură, mama unuia dintre bărbați, la aflarea veștii că fiul ei ar putea fi înecat, a făcut infarct și a murit.
Cercetările continuă pentru depistarea condițiilor în care barca celor doi s-a răsturnat și pentru găsirea eventualelor cadavre.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7537 secunde