Doi bărbaţi, reţinuţi pentru contrabandă cu ţigări; poliţiştii au găsit aproape 280.000 de ţigarete

157
Doi bărbaţi, reţinuţi pentru contrabandă cu ţigări; poliţiştii au găsit aproape 280.000 de ţigarete - contrabandaigari-1665227449.jpg

Articole recomandate

Doi bărbaţi, în vârstă de 52 de ani, respectiv 68 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Neamţ sub acuzaţia de contrabandă cu ţigări.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat, sâmbătă, că poliţiştii au depistat, în flagrant delict, un bărbat în vârstă de 52 ani, care transporta pe ruta Suceava-Piatra Neamţ, 60.000 de ţigarete susceptibile a fi provenite din contrabandă.


"Totodată, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Neamţ şi Suceava au pus în executare, în cadrul aceluiaşi dosar penal, în judeţele Neamţ şi Suceava, 8 mandate de percheziţie domiciliară. În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite şi ridicate 219.400 de ţigarete, susceptibile a fi provenite din contrabandă", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.


Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul IPJ Neamţ pentru audieri şi au fost reţinuţi pentru 24 ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.


Aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.


La activităţi au participat poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Neamţ şi Suceava, luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Neamţ şi jandarmi din Suceava. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6227 secunde