Doi copii români, de 6 și 7 ani, au murit înecați într-un bazin de irigații din fața casei

177
Doi copii români, de 6 și 7 ani, au murit înecați într-un bazin de irigații din fața casei - ad1inmizytixzjzlnzm0mjqxm2qymzu0-1689170047.jpg

Articole de la același autor

Tragedie în Italia. Doi frați români, de 6 și 7 ani, au murit înecați, marți după-amiaza, într-un bazin de irigații din fața casei lor din Italia. Copiii au ieșit din locuință în timp ce părinții lor se odihneau și, cel mai probabil, au vrut să facă o baie după o zi caniculară, scrie Rotalianul.ro.


Tragedia a avut loc marți, în localitatea Manfredonia, provincia Foggia, din Italia. Cei doi copii, de 6 și 7 ani, au ieșit din casă spre după-amiază, în timp ce părinții lor se odihneau. Pentru că nu au mai reușit să le dea de urmă, părinții au alertat autoritățile. Încă de la început s-au gândit la ce putea fi mai rău, după ce au găsit papucii copiilor în apropierea unui bazin de irigații, adânc de 3 metri, situat chiar în fața casei.


După ore întregi de căutare, pompierii chemați în ajutor au găsit, spre miezul nopții, cadavrele celor doi copii în bazinul de irigații. Salvatorii cred că aceștia ar fi intrat în bazin pentru a face o baie și a se răcori, din cauza caniculei.


“O intervenție dramatică”, au descris pompierii operațiunile care au dus la găsirea celor doi minori de 6 și 7 ani, scrie sursa citată.


„Tragedia celor doi frați a șocat comunitatea noastră și toată Italia, în miezul nopții. În ciuda primelor detalii dramatice, cu toții am sperat până la sfârșit că vor fi găsiți în viață”, a scris pe rețelele sociale Gianni Rotice, primarul localității Manfredonia.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4195 secunde