Doi foști soți își dispută supremația pentru copil fără să se gândească la trauma prin care trece minorul

855
1
Mai multe persoane au fost sancționate de polițiștii Secției 4 după ce au făcut scandal chiar în curtea unității.
În cursul zilei de ieri, în jurul orei 18,40, între Iolanda Stamate, de 26 de ani, din Constanța, care deține o hotărâre definitivă prin care i-a fost încredințat minorul Sebastian Costin V., de 8 ani, și Daniel Veru, de 24 de ani, Andrei Victor Veru, de 21 de ani, Nicolae Viorel C., de 17 ani, și Ana Maria Cioroiaș, de 20 de ani, toți din Ovidiu, rude cu fostul soț al Iolandei, s-a iscat un scandal, în curtea Secției 4 Poliție din Constanța.
Agenții de poliție și jandarmii prezenți în sediul secției au intervenit și au aplanat conflictul, unii dintre ei fiind sancționați cu câte 1.500 de lei pentru tulburarea liniștii publice.
Din cercetări a reieșit că Iolanda Stamate s-a dus și și-a luat copilul de la locuința fostului soț în momentul în care bărbatul era plecat de acasă. Ea a spus că a procedat astfel deoarece, deși ea este cea care are hotărâre de încredințare a copilului, fostul soț nu dorește să-i dea băiețelul.
Drept urmare, când a fost văzută de rudele bărbatului că a luat copilul și l-a urcat în mașină, Daniel Veru, Andrei Victor Veru, Nicolae Viorel C. și Ana Maria Cioroiaș au plecat în urmărirea ei.
La un moment dat, tânăra a observat că este filată și, de frică, a intrat cu mașina în curtea Secției 4 de Poliție. Aici s-a dat jos, la fel ca și ceilalți, care mai aveau puțin și o luau la bătaie dacă nu interveneau polițiștii.
După ce au fost sancționați, cei patru au plecat spre Ovidiu fără copil. Totodată, după ce a fost liniștită de oamenii legii, și Iolanda Stamate a plecat la locuința ei.
În altă ordine de idei, o "bătălie" pentru acest copil s-a dat și în luna martie. La timpul respectiv, polițiștii Secției 4 au fost sesizați de Elena Marcu, de 47 de ani, din Constanța, că nepotul său în vârstă de opt ani, elev al clasei I-a A, la Școala nr. 31 de pe b-dul I.C. Brătianu, a fost luat în timp ce se afla la școală, în timpul pauzei, de către fostul cumnat.
Oamenii legii au luat legătura cu mama copilului, Iolanda Stamate, care a spus că minorul i-a fost încredințat spre creștere și educare de magistrații Judecătoriei Constanța în urma divorțului de Cristinel Veru, tatăl copilului.
În urma verificărilor efectuate s-a luat legătura cu polițiștii din Ovidiu, care au descoperit că minorul se află la domiciliul tatălui său.
Potrivit anchetatorilor, Cristinel Veru a spus că nu dorește să lase copilul să se întoarcă la mama sa.
Șeful Secției 4 Poliție, comisarul șef Ivan Anane a declarat că pe numele tatălui copilului s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești.
Iolanda Stamate și Cristinel Veru au divorțat în anul 2007, copilul fiind încredințat de instanță mamei, tatăl având stabilit un program de vizită.
De atunci, cei doi foști soți își dispută supremația pentru copil fără să ia în considerare faptul că cel mai mult are de suferit băiețelul.

Comentează știrea

veru sebastian costin
3 februarie 2014
furatul copilului

a fost gresit scris in ziar eu sunt acel minor despre care se vorbeste ea "mama" ma rapit de mai multe ori odata din fata blocului unde atunci ma jucam vatea ascunselea cu prietenii mei si eu eram ascuns singur in ascunzatoare ea m-a pandit si a venit cu o dacie cu un vecin deal ei si cu o vecina (a puso pe aceasta vecina sa ma rapeasca ) pe nume minodora nu stiu numele de familie eram intors cu spatele si minodora a venit si mi-a pus mana la gura si mi-a spus "ce faci sebi?" si ma luat pe sus si ma urcat in acea dacie acolo ma astepta "mama" si au loato la goana spre sectia 4 palas ea statea aproape de sectie statea pe strada somes nr 11 si ma mai rapit odata de la scoala a venit la mine in clasa cu mama ei si a zis ca sa vin cu ele ca mai intai ma duc acasa la tata si apoi vorbesc cu el sa ma lase la ele acasa si i-au dat educatoarei mele mita ca sa ma lase afara din clasa educatoarea stiind ca nu trebuie sa ma dea drumul de la scoala pana nu vine bunicul sa ma ia sau sa nu ma dea numanui inafara de el eu miam dat seama ca ma minte si mam ascuns sub banca si ma tineam strans de fierul care sustinea banca dar doamna profesoara ma smult deacolo a deschis usa si ma aruncat pe hol si acolo ma asteptau ele am incercat sa fug sa ma feresc de ele aruncanduma pe burda pe langa ele sa alunec si sa ies din scoala dar mama ei m-a apucat de o mana si ma tras in bratele ei si ma dus in masina mamei ei avea tot o dacie si ea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2232 secunde