Doi frați, la spital după ce s-au răsturnat cu mașina

199
4

Articole de la același autor

Doi frați au ajuns la spital, ieri dimineață, după ce au fost implicați într-un accident rutier. Marian Masaru, de 26 de ani, din Ovidiu, conducea un Volkswagen pe DN 22, în afara localității Tariverde, dinspre Tulcea către Constanța. Ajungând la kilometrul 252, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă la dreapta, șoferul a pierdut controlul asupra direcției către stânga, a traversat sensul opus de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. 

În urma impactului, șoferul, dar și fratele acestuia, Marius Masaru, de 19 ani, au fost transportați la spital, fiind răniți ușor. 

Comentează știrea

Highway Patrol
10 septembrie 2013
Moartea vine pe 4 roti

Stimati concetateni, Din avalansa de accidente grave de pe autostrazile romanesti se desprind cateva concluzii pe care Politia Rutiera va trebui sa le introduca in legislatia romaneasca: 1. Reduceti viteza maxima la 100 km/h. Este evident ca viteza de 130 km/h este mult prea mare. Un sofer roman de taxi mi-a spus ca pe ruta Constanta-Bucuresti merge cu 260 km/h!!!!! Avea Nissan. Soferii romani nu au experienta autostrazilor si nici a bolizilor de sute de cai putere (va mai amintiti? Dacia avea doar 45 CP!) 2. Instalati radare mobile din kilometru in kilometru, dar saptamanal sa fie mutate! 3. Mariti latimea benzilor la 3,75 m 4. Introduceti o a treia banda langa ax numai pentru Politie, Pompieri, Ambulante, delegatii si depasiri 5. Masinile de tonaj greu si vehiculele care transporta mai mult de 5 persoane sa circule numai pe banda de langa sant. 6. Autobuzele si transportul de substante toxice sa aiba viteza maxima de 70 km/h. 7. Mariti drastic amenzile si de la o limita in sus (sa zicem 140 km/h) confiscati si topiti masinile 8. Infiintati, daca nu exista, un serviciu motorizat de supraveghere si patrulare permanenta pe autostrazi (cu ofiteri echipati si salarizati corespunzator; benzina va fi donata de rafinariile transnationale din Romania si scutita de impozite) 9. In caz de accidente mortale, confiscati carnetele si interziceti soferilor vinovati sa mai obtina un alt carnet 10. Inaspriti examenele la scolile de soferi Masuri in oras: 1. Viteza maxima va fi de max. 50 km/h 2. Viteza maxima in jurul scolilor de orice grad va fi de max. 40 km/h 3. Introduceti limitatori de viteza inaintea trecerilor de pietoni (valuri de asfalt la 10 m de trecere)

noni
10 septembrie 2013
vrei tu multe

Unele sunt de bun simt, dar nu toate.

Highway Patrol
10 septembrie 2013
Moartea vine pe 4 roti

Masurile de la punctual nr. 1 nu sunt inventate de vreun glumet. Ele au fost votate si implementate in multe tari, de pe multe continente si functioneaza perfect. Un singur lucru ramane - Politia Romana sa nu cedeze oricata opozitie va infrunta in Parlament, iar ofiterii de pe teren sa nu cedeze "ispitei".

Răspuns la: vrei tu multe
Adăugat de : noni, 10 septembrie 2013
Unele sunt de bun simt, dar nu toate.
hljhxajqb
29 aprilie 2014
fOivaxJgKmDdcaUYcUe

yxjeHo orktdfbhiqrs, [url=http://axhssenyxghc.com/]axhssenyxghc[/url], [link=http://qsracgyfkzem.com/]qsracgyfkzem[/link], http://lcqgfjgzepit.com/

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Șoferii constănțeni, educați cu…betoane!
Pagina a fost generata in 0.8149 secunde