Doi hoți și un urmărit național, prinși dintr-un foc de polițiști

228
Doi hoți și un urmărit național, prinși dintr-un foc de polițiști - masinapolitie1-1343379475.jpg

Articole de la același autor

Ieri dimineață, în jurul orei 11.00, polițiștii din Costinești au fost sesizați de către un turist care reclama faptul că, în timp ce se afla pe plajă, i-a fost furată tableta electronică ce valora 2.100 de lei.


Polițiștii din Constinești au dat imediat curs sesizării bărbatului și au început investigațiile, ajutați de colegi lor din Mangalia. La scurt timp, anchetatorii au depistat trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, toți din județul Olt, având în posesie tableta semnalată ca fiind furată, dar și opt telefoane mobile fără cartele, două camere foto și alte bunuri.


Din verificările polițiștilor a reieșit că unul dintre tineri este suspect pentru cinci furturi de pe plaja din Costinești, comise în perioada 24-27 iulie a.c., înregistrate inițial cu autor necunoscut. Polițiștii au mai aflat și că unul dintre tineri era dat în urmărire națională din data de 5 iulie, pe numele său fiind emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis de Judecătoria Slatina. Băiatul se află acum depus în arestul IPJ Constanța. Cel de-al treilea tânăr a fost reținut și el pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie adus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. 


Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90 % și restituit părților vătămate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 27 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu pe Autostrada Soarelui
Pagina a fost generata in 1.4776 secunde