Concurs Doi îndrăgostiți, atacați în Parcul Tăbăcărie

757

Articole de la același autor

Patru tineri, suspecți de comiterea unei tâlhării asupra a două persoane se află în atenția polițiștilor, unul dintre ei fiind deja reținut de oamenii legii.
În seara zilei de 16 aprilie, în jurul orei 22,30, Alexandru Ilie, de 23 de ani, din Constanța, se plimba împreună cu prietena sa prin Parcul Tăbăcărie.
La un moment dat, patru tineri s-au apropiat de ei și le-au cerut câteva țigări, însă ei au spus că nu fumează și că nu au așa ceva asupra lor.
Din cât se pare, țigările cerute au fost doar un pretext pentru a se apropia mai mult de cei doi tineri, deoarece în următoarea secundă, Alexandru Ilie a fost lovitâ peste față de unul dintre infractori.
La scurt timp, asupra tânărului au sărit și ceilalți trei indivizi, care l-au buzunărit și i-au furat telefonul mobil, precum și suma de 40 de lei, pe care o avea asupra lui.
La rândul ei, speriată, fata a reușit să fugă și a strigat după ajutor.
Ea a avut noroc deoarece în apropiere se afla un jandarm, care a reușit să-l imobilizeze pe unul dintre atacatori, ceilalți trei fugind.
Acesta a fost condus la sediul Secției 2 de Poliție și a fost identificat ca Mihai Vasile Dumitru, de 17 ani, din Galați.
Totodată, în urma verificărilor și a declarațiilor date de cel prins, oamenii legii au reușit și identificarea celorlalți trei tineri, însă ei nu au fost găsiți la domicilii.
În schimb, Mihai Vasile Dumitru va fi prezentat de procurori instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă sub acuzația de tâlhărie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7584 secunde