Doi migranți pakistanezi, depistați de polițiștii de frontieră constănțeni

78
Doi migranți pakistanezi, depistați de polițiștii de frontieră constănțeni - doimigranti-1385972859.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat doi migranți pakistanezi care intenționau să ajungă într-o țară din spațiul Schengen. Mai exact, sâmbătă, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Ostrov au desfășurat, în baza unei informații, o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în zona de competență. În jurul orei 8.00, oamenii legii au identificat pe teritoriul României, în apropierea liniei de frontieră, două persoane de sex masculin, care se deplasau pe jos.
Cei doi bărbați, cu vârsta de 29 de ani , respectiv 27 de ani, le-au spus polițiștilor că sunt cetățeni pakistanezi și că doreau să ajungă într-o țară din spațiul Schengen.
În urma cercetărilor s-a constatat că migranții au trecut frontiera de stat dinspre Bulgaria, pe jos, prin "zona verde". Aceștia intenționau să-și continue călătoria pe teritoriul României, cu diverse mijloace de transport. 
Polițiștii de frontieră le-au întocmit cetățenilor pakistanezi actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de "intrare în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Voiau să-și scoată copiii din iadul sirian
Pagina a fost generata in 0.6208 secunde