Doi migranți sirieni depistați de polițiștii de frontieră constănțeni

145
Doi migranți sirieni depistați de polițiștii de frontieră constănțeni - xmigrantsirieni2-1662461890.jpg

Articole recomandate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea graniţei cu Bulgaria, doi cetățeni sirieni care au trecut ilegal frontiera în România din ţara vecină. Duminică, 4 septembrie, în jurul orei 06:30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov, aflaţi în misiune de supraveghere a zonei de frontieră, au efectuat controlul asupra unui autoturism înmatriculat în Germania care se deplasa pe DN3, în zona localității Lipnița. În urma controlului efectuat polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul era condus de un cetățean sirian, intrat legal în România, posesor al unui permis de ședere emis de Germania, iar in interiorul autoturismului se mai aflau doi cetăţeni străini.

La cercetări a rezultat faptul că, cei doi pasageri sunt sirieni şi au trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria. Persoanele în cauză au precizat faptul că intenționau să ajungă în vestul Europei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat,.

Cei doi cetăţeni sirieni au fost preluaţi de către autoritățile de frontieră bulgare, în baza Acordului de readmisie încheiat între România și Republica Bulgaria. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8153 secunde