DOI MINORI, SUSPECȚI în cazul incendiului de la blocul de pe Grindeanu

2129
DOI MINORI, SUSPECȚI în cazul incendiului de la blocul de pe Grindeanu - bloc6-1639663253.jpg

Articole de la același autor

Incendiul care a mistuit zeci de maşini în parcare şi a distrus blocul de pe strada Nicolae Grindeanu ar fi pornit de la o petardă. O cameră de supraveghere video instalată vizavi de parcare a surprins momentul în care apar primele flăcări şi se văd două siluete fugind. Surse din cadrul anchetei spun că ar fi vorba de doi copii minori ce ar fi aruncat o petardă.
Pentru aflarea adevărului, cei doi copii au fost identificați. Potrivit polițiștilor, unul dintre ei are 13 ani, iar celălalt 15 ani. Aceștia vor fi audiați de oamenii legii. 


Ulterior, de la o petardă ,se pare că acolo s-ar fi produs o explozie, care ar fi aprins două dintre maşini. Aceasta a avut loc la ora 00.46, iar la 00.48 a fost înregistrat primul apel la 112, în care era anunţat că ard două maşini în parcarea de sub bloc.

Pompierii încă efectuează verificări la faţa locului, pentru a afla cauza incendiului. Între timp, poliţiştii au demarat o anchetă pentru a vedea cine se face vinovat de dezastrul produs în toiul nopţii. „Urmare a incendiului care a izbucnit în această dimineață, 16 decembrie a. c., în jurul orei 1.00, polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța efectuează cercetări, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere și vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii incendiului, iar în funcție de probele administrate se vor dispune măsurile legale care se impun”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.625 secunde