Doi proxeneți ar putea rămâne fără avere

2131
Două persoane sunt cercetate de polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța după ce au luat cu forța două tinere pe care le-au dus în Turcia și le-au obligat să se prostitueze în folosul lor. Potrivit anchetatorilor, Aurelia Stuhuleț și Fănel Nuțu sunt acuzați de trafic de persoane și de minori.
Cei doi sunt acuzați că, în perioada octombrie 2006 - aprilie 2007, au recrutat prin înșelăciune două tinere, una minoră și alta majoră, cu promisiunea oferirii unui loc de muncă în orașul Cernavodă și ulterior în Turcia, unde le-au transportat și cazat, prin exercitarea de violențe, în scopul exploatării sexuale.
Oamenii legii au mai precizat că în acest caz se fac cercetări și față de alte două persoane, respectiv, Mihai Marian și Maria Tatu, care i-ar fi ajutat pe proxeneți să o convingă pe una dintre tinere să plece cu ei din țară.
Polițiștii susțin că în timpul anchetei a fost aplicat sechestru asigurator asupra a două imobile din Cernavodă, respectiv locuințele care aparțin lui Fănel Nuțu și cea a Aureliei Stuhuleț. Totodată, anchetatorii au propus instanței luarea măsurii confiscării speciale asupra celor două imobile și a unui autoturism aparținând lui Fănel Nuțu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4601 secunde