Țigări de contrabandă confiscate în urma a cinci percheziții

696
Țigări de contrabandă confiscate în urma a cinci percheziții - ef200a32b994b3157cd21a976c580dca.jpg
Peste 20.000 de țigarete netimbrate sau cu timbre străine au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării după efectuarea a cinci percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța.
În cursul zilei de ieri, 15 ofițeri constănțeni ai Serviciului de Investigare a Fraudelor sprijiniți de luptătorii DIAS au participat la cinci percheziții ce s-au efectuat în câteva locuințe situate în cartierele Palas, Tomis Nord și CET din Constanța.
Oamenii legii aveau informații că în casele respective erau depozitate în mod ilegal țigarete netimbrate sau cu banderole de marcare străine.
Drept urmare, în urma efectuării perchezițiilor, polițiștii i-au prins pe Fănel Grecu, de 35 de ani, și pe Ionuț Mataru, de 27 de ani, ambii din Constanța. La domiciliile acestora au fost găsite 21.420 de țigarete, de diverse mărci, netimbrate sau cu banderole de marcare din Ucraina sau Republica Moldova, în valoare de aproximativ 22.000 de lei, bunuri ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Totodată, cei doi tineri s-au ales cu dosare penale pentru contrabandă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 04 August 2010
Stire din Eveniment : Omorâtă pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 2.5846 secunde