Bărbatul acuzat că și-a omorât concubinul susține că partenerul voia să-l supună la perversiuni sexuale

1777
1
Ieri, magistrații de la Curtea de Apel Constanța au respins recursul declarat de Ionel Enacache, de 49 de ani, din localitatea Slava Cercheză, care este acuzat că și-a omorât în bătaie concubinul.
El a cerut ieri să fie lăsat în libertate și a vrut să dea declarație în fața judecătorilor pe motiv că era beat când a fost audiat la Parchet. "M-au luat cu forța să declar", a spus Enacache. "A vrut să mă supună la perversiuni sexuale și m-a amenințat cu moartea" a mai susținut individul în fața judecătorilor referindu-se la concubinul lui, spunând totodată că amândoi erau beți și că s-au luat la ceartă și, apoi, la bătaie. Enacache a mai spus că el nu crede că victima ar fi decedat în urma loviturilor și că s-a urcat cu genunchii pe pieptul lui încercând să-l resusciteze, nedându-și seama că era în comă.
La începutul lunii iulie, Enacache a fost reținut pentru că și-ar fi omorât concubinul.
El a mărturisit polițiștilor de la Secția 2 că, în noaptea de 4 spre 5 iulie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a avut o altercație cu Constantin Coțofanu, de 52 de ani, din localitatea Șipote, în interiorul adăpostului improvizat în care cei doi locuiau. Potrivit propriilor mărtusiri, Enacache l-a lovit în repetate rânduri în zona capului, cu un obiect dur, pe Coțofanu, în urma leziunilor cel din urmă decedând.
Polițiștii au fost conduși chiar de către suspect pe strada Voievozi, unde acesta a ascuns cadavrul victimei, respectiv într-o groapă, pe care a acoperit-o ulterior cu vegetație.
Cadavrul bărbatului a fost transportat apoi la Morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Comentează știrea

TlAzLfrEbF
10 februarie 2012
MCLEBIiAZUvsc

mircea / Trebe sa latupm pt unire pt viitorul nostru si al tuturor romanilor de pe amandoua maluri ale prutului

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2773 secunde